Sprøjtelakering af møbler

Sprøjtemaling af møbler

Trænger dit køkken til at blivet “shinet” en smule op? Ved at sprøjemale køkkenlågerne, kan vi få det til at ligne et splinternyt køkken. På den måde kan du sparre en masse penge, men stadig få følelsen af et helt nyt køkken. 

Når det drejer sig om sprøjtelakering, er der ikke plads til fejltagelser. Det kan øjeblikkeligt ses, og det giver et uheldigt slutresultat.

Hos os kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, da vi ikke stopper før det er 100 % perfekt.​ Vi er utroligt kvalitetsbevidste og detaljeorienterede og leverer et perfekt udført stykke arbejde hver gang, så du kan trygt komme til os.

Det er kun fantasien der sætter grænser når vi taler om sprøjtemaling. Har du et projekt som du godt kunne brug hjælp til? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Cykel lakering

Vi kan også lakere din cykel. For at give den et fornyet look eller et helt nyt look. Lakering af cyklen, beskytter den imod rust angreb.

En lakering af din cykel, forlænger levetiden på din cykel og beskytter imod det hårdføre vejr i Danmark og kan også lappe og lukke for steder hvor der før har været rust.

Sprøjtelakering af møbler hvid maling