Bilpolering

Bilpolering

Vi er specialister i polering af biler og garantere dig, at din bil vil ligne at den lige er rullet ud fra fabrikken igen. Ved en bilpolering kan vi fjerne alle de små ridser, der kommer til syne ved solens genskær i bilen. Når man polerer bilens lak, fjerner man vaskeridser og andre defekter i lakken, samtidig med lakken bliver ren, glat og klar til lakforsegling.

Efter en polering af bilens lak vil vi anbefale dig, at du får lavet en lakforsegling. På den måde preller vandet af bilen når det regner, hvilket giver et super flot indtryk af bilen i regnvejr. Det er også en god ide at få bilen lakforseglet, da det medhjælper på bilens levetid

Vi tilbyder polering af alle forskellige former for biler. Kontakt os i dag og få et tilbud på en polering af din bil.

Hvad er bilpolering?

Bilpolering er en proces, hvor vi bruger specielle værktøjer og produkter til at fjerne ridser og andre skader fra bilens overflade og giver den en glansfuld finish. Det er en populær måde til at holde bilen i god stand og forlænge dens levetid.

Vi bruger en polermaskine, der er udstyret med en poleringsskive. Polermaskinen roterer med høj hastighed og kan derfor poleringen påføre og fjerne poleringsmidlet hurtigere end manuelt.

Maskinpolering kan være en mere effektiv metode, men det er også lettere at skade bilen, hvis man ikke bruger den korrekt. Derfor er det vigtigt at få en professionel til at gøre det.

Bilpolering modbygger slid, forværring og rust

Bilpolering er en investering, der vil betale sig løbende. Hvis du lader bilen have små skader i længere tid, bliver det nemmere for miljøet omkring din bil, at slide og forværre skaderne, da der er kommet hul, ind under lakken, i det fleste tilfælde.

Lakken beskytter din bil for vejret og slid og gør at metallet under ikke ruster. En professionel bilpolering kan forlænge bilens levetid og holde den i god stand, samt øge dens værdi, hvis du ønsker at sælge den i fremtiden.

I slutningen af bilpoleringen, vil du have en bil med en glansfuld og holdbar overflade, der vil se fantastisk ud. Det er en investering, der vil betale sig i det lange løb, og det er også en god måde at forlænge bilens levetid og holde den i god stand.

Bilpolering med poleringsmaskine