Autolakering sprøjtepistol

Autolakering

Det kan være svært at undgå ridser i lakken på bilen. De kan nemlig opstå af mange uundgåelige årsager. Eksempelvis så kan de være forsaget af stenslag, støv eller berøringsmærker.

Det er ikke sikkert at det er nok at lave en polering af bilen for at få ridserne til at forsvinde. De kan være så store, at du er nødsaget til at få lakeret din bil.

Uanset om du har en stor eller en lille ridse i din bil. Så kan du altid få udbedret din skade hos Vanløse Autolakering. Du er meget velkommen til at give os et kald, så kan vi sammen finde ud af hvordan vi bedst for løst din opgave.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig og din lakering af bil? Du er meget velkommen til at kontakte os.

Hvad er autolakering?

Autolakering er en proces, hvor en bil bliver påført et lag af lak, for at beskytte metallet og give bilen en flot og holdbar overflade. 

Ved hjælp af en ny lakering kan vi få din bil til at se meget nyere ud, eller vi kan helt skifte farven efter dit ønske. Herudover kan du få din gamle biler lakeret, for at give den en nyt og opfrisket look.

Hvilke typer lak bruges der til autolakering?

Der findes mange forskellige typer af lak, der kan anvendes til autolakering, og valget afhænger af bilens størrelse, farve og brug.

Nogle typer af lak er mere holdbare end andre, og der er også forskellige metoder til at påføre lakken på bilen.

Autolakering er en investering i bilens levetid
Autolakering kan være en dyrere proces, men det er en investering, der vil betale sig i det lange løb. 

Det vil forlænge bilens levetid og holde den i god stand. En professionel autolakering kan også øge bilens værdi, hvis du ønsker at sælge den i fremtiden.

Efter en autolakering, vil du have en bil med en glansfuld og holdbar overflade, der vil se fantastisk ud i mange år fremover.

Lakering af veteranbiler

Veteranbiler ser bedst ud, når deres lakering stemmer overens med den tidsalder bilen blev produceret i. 

En ny lak kan få en veteranbil til at se ud som om, at den er taget lige ud af et magasin fra den tid hvor modellen var populær.

Veteranbiler er en øjenvender, som tager folks opmærksomhed når de kører forbi. Især når deres lak og farver er friske og bringer tankerne tilbage på en anden tid.

Autolakering i engangsdragt